Αν παρακολουθείτε τις τάσεις της διακόσμησης και των σπιτιών, κατά πάσα πιθανότητα έχετε ακούσει πως το «σκονισμένο» ροζ είναι από τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις. Είναι το Νο1 χρώμα στους γάμους, έχει ανακηρυχτεί το χρώμα της χρονιάς για το 2015 και πλέον κάνει δυναμική επιστροφή καταλαμβάνοντας τα μπάνια και την επίπλωση.

xroma-roz-millenium-xromatlogio-agrinio-1

Μην ξεχάσετε να πατήσετε τις μπλε λέξεις-προτάσεις στο παρακάτω κείμενο για να δείτε περισσότερα άρθρα που αφορούν το χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Το ροζ δεν είναι κάτι καινούργιο όσον αφορά τη διακόσμηση, ωστόσο το συγκεκριμένο ροζ φαίνεται να αναβιώνει και να αποκτά μέχρι και το δικό του όνομα: Millennial Pink!

xroma-roz-millenium-xromatlogio-agrinio-2

Η έμπνευση για το όνομα του συγκεκριμένου χρώματος έχει αντληθεί από το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην γενιά της «χιλιετηρίδας» – τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το περιοδικό «New York». Ό, τι βγαίνει σε ροζ, είτε πρόκειται για έπιπλα, αξεσουάρ για το σπίτι και ρούχα, είτε για προϊόντα ομορφιάς, οι νεαροί ενήλικες θέλουν να το αποκτήσουν.

xroma-roz-millenium-xromatlogio-agrinio-3

Πολλά πράγματα στο άμεσο παρελθόν επενδύθηκαν με σμαραγδί, αλλά φαίνεται πως είναι αρκετός καιρός που δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο χρώμα. Ωστόσο, οτιδήποτε σε ροζ «φεύγει» από τα καταστήματα πολύ γρήγορα. Το υβριδικό αυτό «dusty» ροζ είναι φιλικό χωρίς να είναι πολύ επιτηδευμένο, είναι απαλό χωρίς να βαρετό και ταιριάζει σχεδόν με όλα.

xroma-roz-millenium-xromatlogio-agrinio-4

Υπάρχει, μάλιστα και μία έκπληξη: το συγκεκριμένο ροζ, δεν είναι απλά ένα χαριτωμένο χρώμα. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Orthomolecular Psychiatry», κάνει καλό και στην υγεία σας, αφού έχει τη δυνατότητα να μειώνει το στρες και το άγχος!xroma-roz-millenium-xromatlogio-agrinio-6

 

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα δείτε κάποιο αντικείμενο που σας αρέσει να είναι σε ανοιχτό ροζ, αποκτήστε το χωρίς δισταγμό. Βάλτε τα ροζ στη ζωή σας και θα είστε πιο ήρεμοι και πιο ευτυχισμένοι!

xroma-roz-millenium-xromatlogio-agrinio-7