ΟΙΚΙΣΚΟΙ

Στα καταστήματα μας έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε σίδηρο μπετόν (οικοδομών) διαμορφωμένο σε ράβδους «ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ», διαθέτουμε όλους τους τύπους μανδυών που υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

Πλέον μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε το δικό σας οικίσκο-σπίτι γρήγορα, εύκολα και σε απίστευτες τιμές. Η εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ κατασκευάζει προκατασκευασμένους οικίσκους, μεταφερόμενους προκάτ οικίσκους, που συνδυάζουν υψηλή αισθητική και εργονομία, κορυφαία και προσεγμένη ποιότητα κατασκευής με υψηλήανθεκτικότητα στο χρόνο και φυσικά ιδιαίτερα υψηλή θερμομόνωση-ηχομόνωση. Οι οικίσκοι ΜΠΙΜΠΑΣ κατασκευάζονται στους ιδιόκτητους χώρους της εταιρείας μας στο Αγρίνιο. Οι οικισμοί μας παρέχουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα στέγασης. Το σύστημα δόμησης ανήκει στη κατηγορία ελαφριάς προκατασκευής. Κάθε οικίσκος είναι μεταφερόμενος σε επικαθήμενο τροχοφόρο όχημα και παραδίδεται στα σημεία ενδιαφέροντος του εκάστοτε πελάτη. Οι προκατασκευασμένοι οικίσκοι ΜΠΙΜΠΑΣ μπορούν να σχεδιαστούν και να κατασκευαστούν ανάλογα με την επιθυμία του εκάστοτε πελάτη, σε οποιαδήποτε διάσταση , σε οποιοδήποτε σημείο παράδοσης και φυσικά με τις καλύτερες προδιαγραφές. Οι οικίσκοι μας παρέχουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα άμεσης στέγασης.

Χρειάζεστε άμεσα ένα προκατασκευασμένο οικίσκο για λύση στέγασης;

Η εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ σας το κατασκευάζει!

Χρειάζεστε άμεσα μία προκατασκευασμένη αποθήκη;

Η εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ σας το κατασκευάζει!

Χρειάζεστε προκάτ γραφεία;

Η εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ σας το κατασκευάζει!

Χρειάζεστε οικίσκους για Φωτοβολταϊκά Πάρκα;

Η εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ σας το κατασκευάζει!

Προδιαγραφές οικίσκων ΜΠΙΜΠΑΣ

Οι προκατασκευασμένοι οικίσκοι της εταιρείας ΜΠΙΜΠΑΣ κατασκευάζονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές  κατασκευών. Ο σκελετός των προκατασκευασμένων οικίσκων ΜΠΙΜΠΑΣ κατασκευάζεται από κοιλοδοκούς  γαλβάνιζε  αρίστης ποιότητας.  Χρησιμοποιούμε βιομηχανικά αστάρια υψηλώναντοχών στη συνέχεια βάφονται με αποτέλεσμα, να αποκτούν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η επένδυση της τοιχοποιίας  των οικίσκων ΜΠΙΜΠΑΣ γίνεται από θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης . Μπορούν να εξοπλιστούν με διάφορους τύπους από κουφώματα αλουμινίου, με έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, WC, διάφορες επενδύσεις πατώματος, όπως πλακάκια, συνθετικά υλικά κ.ά.. Ο εσωτερικός χώρος μπορεί να διαμορφωθεί με κατάλληλα χωρίσματα κατά προτίμηση του πελάτη.

Γιατί να προτιμήσω έναν προκατασκευασμένο οικίσκο;

  • Πρωτοτυπία κατασκευών και σχεδίων
  • Μεταφορά στα σημεία ενδιαφέροντος
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Γρήγορη Λύση στέγασης
  • Ιδιαίτερα υψηλή θερμομόνωση-ηχομόνωση
  • Ανθεκτικότητα σε ακραίες καιρικές συνθήκες
  • Δυνατότητα έγκρισης δόμηση και άδεια δόμησης
  • Ελκυστική τιμή
  • Ταχύτητα κατασκευής