Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Όμιλος Μπίμπας: Εμπορική εταιρεία που βρίσκεται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και εδρεύει στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται στο τομέα  των οικοδομικών υλικών και της επεξεργασίας σιδήρου μπετόν.

Το 1955 ξεκίνησε τη δραστηριότητα της ως μία ασβεσταριά, με ιδρυτή τον παππού μας Χαράλαμπο Μπίμπα.  Αν και μικρό παιδί τότε ο πατέρας μας, Παναγιώτης Μπίμπας  υιός του Χαράλαμπου αρχίζει να δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της ασβεσταριάς και να βάζει στόχους για το μέλλον. Κύριος στόχος και μέλημα τους ήταν η επέκταση της δραστηριότητας τους. Έτσι ξεκίνησαν εργασίες με βασικό τους στόχο το εμπόριο οικοδομικών υλικών. Δημιούργησαν τη πρώτη οργανωμένη εταιρεία οικοδομικών υλικών στη πόλη. Αργότερα αποφασίζεται να γίνουν εσωτερικές αλλαγές με στόχο τη μετατροπή του υπάρχοντος χώρου σε κατάστημα λιανικής πώλησης. Ταυτόχρονα αποκτάται οικόπεδο 8.000 m2 με στεγασμένες αποθήκες, όπου πλέον εδρεύουν όλα τα αδρανή υλικά καθώς και ο σίδηρος μπετόν και τα μηχανήματα επεξεργασίας του. Η δημιουργία υποκαταστήματος στο 1ο ΧΛΜ Ε.Ο Αγρινίου – Αντιρρίου και η επέκταση της δραστηριότητας στο τομέα της παραγωγής τσιμεντοπροϊόντων ήταν τα επόμενα  βήματα. Παράλληλα, ιδρύεται η  κατασκευαστική εταιρεία  «Σύγχρονη Κατοικία» με κύριο αντικείμενο την ανέγερση οικοδομών. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια στον όμιλο εταιρειών προστίθεται και η δημιουργία ιδιωτικού Parking στο κέντρο της πόλης. Τέλος ιδρύσαμε υποκατάστημα χρωμάτων – σιδηρικών και εργαλείων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

μπίμπας

Με όραμα, με σταθερές και διαχρονικές αξίες, επενδύοντας συνεχώς στην ενίσχυση των υποδομών μας και με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία όλα αυτά τα χρόνια,  βρισκόμαστε στην θέση να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση. Όλα αυτά τα χρόνια  έχουμε καταφέρει με  την ποιότητα, την ταχύτητα, την συνέπεια, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα μας  να στεγάσουμε τα όνειρα σας με γερά θεμέλια.

Αξία μνείας στους επί βάθος χρόνου συνεργάτες και προμηθευτές που μάς περιβάλλουν με εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στο δύσκολο έργο της εξυπηρέτησης των πελατών μας να βρίσκουν πάντα από το κατάστημα μας αυτό που αναζητούν στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής – χρόνου  & τρόπου παράδοσης. Και φυσικά το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι σε όλους εσάς.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Αφές Μπίμπα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο της δόμησης, έχουμε την τεχνογνωσία να σας προσφέρουμε τα πιο αξιόπιστα υλικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΣΙΔΗΡΟΣ ΜΠΕΤΟΝ
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ
ΟΡΙΚΤΗ ΙΝΑ
ΜΠΛΟΚΑ – ΚΙΣΣΗΡΟΛΙΘΟΙ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ
ΘΕΡΜΟΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΣΙΔΗΡΙΚΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ
ΠΑΤΜΑΤΑ LAMINATE – ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΧΡΩΜΑΤΑ ΞΥΛΟΥ
ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΞΥΛΟΥ
ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑΡΑΤΣΑΣ
ΤΣΙΜΕΝΤΑ
ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΛΤΟΣ
ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ
ΤΟΥΒΛΑ
ΠΕΤΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ

Η μεγαλύτερη μας επιβράβευση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Διαθέτουμε ένα αρκετά μεγάλο πελατολόγιο το οποίο απαρτίζεται από μηχανικούς, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους αλλά και ιδιώτες.

ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ

Στα χρωματοπωλεία μας θα βρείτε εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ειδών , θα ψωνίσετε με εμπιστοσύνη, άμεση εξυπηρέτηση και πάντα στις καλύτερες τιμές.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Από το 1955 η εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ δραστηριοποιείται στο κατασκευαστικό κλάδο. Με όραμα, με σταθερές και διαχρονικές αξίες, επενδύοντας συνεχώς στην ενίσχυση των υποδομών μας και με μία συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία όλα αυτά τα χρόνια, βρισκόμαστε στη θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.

ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΙΚΗ

Η Μεταλλοδομική ΑΒΕΕ ανήκει στον όμιλο εταιρειών Μπίμπας και ιδρύθηκε το 1998 με κύρια δραστηριότητα τη παραγωγή προϊόντων τσιμέντου.

PARKING

Η διευκόλυνση σας στο κέντρο της πόλης.

Το ιδιωτικό Parking ιδρύθηκε το 2008 στο κέντρο της πόλης. Το Parking εξυπηρετεί περίπου 90 θέσεις ημερησίως. Κατατάσσεται στα πιο προσβάσιμα Parking της πόλης.