ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Παραδοσιακά τζάκια

Τι πιο όμορφο από το απλό, παραδοσιακό και διαχρονικό χτιστό τζάκι. Δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο χώρο σας τις κρύες μέρες του χειμώνα. Τα προκατασκευασμένα παραδοσιακά τζάκια με πυρότουβλα ή με μαντέμι, είναι τζάκια ανοιχτού στομίου που παράγουν θερμότητα και την διαχέουν στον χώρο της εγκατάστασης, μέσω τοπικής ακτινοβολίας.

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές, γιατί αφενός είμαστε παραγωγοί και αφετέρου εισάγουμε οι ίδιοι απευθείας τις πρώτες ύλες. Χαρείτε την ζεστασιά και την θαλπωρή του τζακιού, χωρίς μεγάλο κόστος.

Ενεργειακά τζάκια

Tι είναι ενεργειακό τζάκι;
Ένα ενεργειακό τζάκι χαρακτηρίζεται από εστία κλειστού τύπου με κεραμικό τζάμι. Η εστία του ενεργειακού τζακιού είναι κατασκευασμένη από τερμότ ή βερμικουλίτη ή σαμότ, κεραμικό υλικό, μεγάλης αντοχής στη φωτιά. Ο βαθμός απόδοσης των ενεργειακών τζακιών είναι εξαιρετικά υψηλός και κυμαίνεται μεταξύ 78-90%, χάρη στην ελεγχόμενη καύση. Με το ενεργειακό τζάκι έχουμε τη δυνατότητα θέρμανσης πολλών τετραγωνικών μέτρων, χωρίς άλλου είδους θέρμανση. Κατά συνέπεια τα ενεργειακά τζάκια εξοικονομούν σημαντικά ποσά θερμικής ενέργειας, βοηθούμενα από το βεντιλατέρ, που επιτρέπει τη διοχέτευση ζεστού αέρα, φτάνοντας σε έναν ή και περισσότερους χώρους, που θερμαίνονται ομοιόμορφα. Παράλληλα τα ενεργειακά τζάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν δεσμεύουν την υγρασία του χώρου με αποτέλεσμα να μην ξεραίνουν την ατμόσφαιρα του εσωτερικού χώρου.

  • Σκελετός από χάλυβα πάχους 4mm & 5 θαλάμων κυκλοφορίας ζεστού αέρα
  • Χώρος καύσης με επένδυση από μαντεμένια στοιχεία πάχους 10mm
  • Θερμική απόδοση 80%
  • Κεραμικό κρύσταλλο αντοχής έως 850 oC
  • Μελέτη για άμεση αντικατάσταση του βεντιλατέρ από την χαλύβδινη βάση της ενεργειακής εστίας
  • Αυτόματη ρύθμιση του κλαπέ από την συρόμενη πόρτα